Πρόσβαση με αστικό λεωφορείο

Προσβαση

Προσαρμοσμένη Βέλτιστη Διαδρομή με Αστικό Λεωφορείο

Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή του ΟΑΣΘ για να προσαρμόσετε τη βέλτιστη διαδρομή, βάση των δικών σας κριτηρίων στο παρακάτω σύνδεσμο http://oasth.gr/#el/bestroute/ 

.

Προσβαση

Πρόσβαση με Αστικό Λεωφορείο από Δυτική Θεσσαλονίκη

Από την στάση ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ (ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 32) επιβιβάζεσθε στην γραμμή 15 και αποβιβάζεσθε στην στάση ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ (ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 1). Ο χρόνος που απαιτείται για να διανύσετε την απόσταση είναι περίπου 6 λεπτά.

Από την στάση ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ (ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 1) θα περπατήσετε μέχρι το σημείο προορισμού. Ο χρόνος που απαιτείται για να διανύσετε την απόσταση είναι περίπου 4 λεπτά και ο συνολικός χρόνος ως το σημείο αυτό είναι 32 λεπτά.

Προσβαση

Πρόσβαση με Αστικό Λεωφορείο από Ανατολική Θεσσαλονίκη (Εθνικής Αντίστασης/ Βασ. 'Ολγας)

Από την Εθνικής Αντιστάσης επιβιβάζεσθε στην γραμμή 03 και αποβιβάζεσθε στην στάση ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ (ΤΣΙΜΙΣΚΗ 91).

Από την στάση ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ (ΤΣΙΜΙΣΚΗ 91) θα περπατήσετε μέχρι το σημείο προορισμού. Ο χρόνος που απαιτείται για να διανύσετε την απόσταση είναι περίπου 2 λεπτά και ο συνολικός χρόνος ως το σημείο αυτό είναι 39 λεπτά.

Προσβαση

Πρόσβαση με Αστικό Λεωφορείο από Ανατολική Θεσσαλονίκη (Κων. καραμανλή)

Από την Κων. Καραμανλή επιβιβάζεσθε στην γραμμή 31 και αποβιβάζεσθε στην στάση ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ (ΕΓΝΑΤΙΑ 109). Ο χρόνος που απαιτείται για να διανύσετε την απόσταση είναι περίπου 16 λεπτά.

Από την στάση ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ (ΕΓΝΑΤΙΑ 109) θα περπατήσετε μέχρι το σημείο προορισμού. Ο χρόνος που απαιτείται για να διανύσετε την απόσταση είναι περίπου 7 λεπτά.